Održan 3. sastanak Projektnog tima

Treći sastanak projektnog tima, ovaj put u punom sastavu, održan je danas online putem aplikacije Zoom. Projektnom timu se pridružila i Koordinatorica HZZ-a, Marija Halić te je sada Projektni tim kompletan.

Do sada su osim Voditelja savjetovališta zaposlena i sva tri street workera, uspostavljen je njihov mobilni tim, uspostavljeno je operativno funkcioniranje Savjetovališta te je izrađeno i predano prvo kvartalno izvješće o napretku projekta. Osim pregleda proteklih aktivnosti, na sastanku se raspravljalo i o provedbi informiranja korisnika projekta o stanju na tržištu rada te o distribuciji promo materijala putem HZZ-a.

U predstojećem razdoblju potrebno je dovršiti web stranice projekta i stranice na društvenim mrežama, zatim pristupiti animiranju potencijalnih korisnika te otisnuti promo materijal. Također je potrebno definirati i organizirati aktivnosti koje će street workeri provoditi s mladim NEET osobama, a odmah nakon što prvi korisnici stupe u projekt potrebno je pristupiti izradi njihovih individualnih planova i pronaći im odgovarajući verificirani program obrazovanja odraslih.