Što nudimo

Korisnicima nudimo niz besplatnih programa:

1. pohađanje verificiranog programa obrazovanja po vlastitom izboru

Obrazovni programi koje nudimo u ovom projektu su programi učenja stranih jezika i programi autoškola te drugi programi obrazovanja odraslih, kao što su programi obrazovanja za sportske trenere, poslove u kozmetici, graditeljstvu, voditelje EU projekata, računovođe ili web developere, programi osposobljavanja za rad u nekom novom zanimanju ili programi usavršavanja u postojećem zanimanju, zatim prekvalifikacije za drugo zanimanje i slično. Navedene programe obrazovanja izvode ustanove registrirane za djelatnost obrazovanja odraslih, a mi smo tu da Vas povežemo s njima i platimo Vam program koji odaberete.

Osim plaćanja programa ili škole, osigurat ćemo Vam i pokrivanje neophodnih putnih troškova.

2. individualno karijerno savjetovanje uz kontinuiranu podršku mentora

Karijerno savjetovanje uključuje razgovor o Vašim vještinama, preferencijama i interesima. Uz stručnu podršku istražite karijerne mogućnosti i odaberite verificirani program obrazovanja po vlastitom izboru koji će Vam olakšati put do željenog posla! Svaki će korisnik zajedno s našim stručnjacima izraditi individualni karijerni plan, a podrška mentora korisniku će biti kontinuirano dostupna za vrijeme trajanja osposobljavanja.

3. psihoedukativne radionice s ciljem razvijanja tzv. mekih vještina

Meke vještine uključuju komunikaciju i vještine odnosa s drugim ljudima, ali i odnosa sa samim sobom. Kroz radionice mekih vještina poboljšat ćete svoje komunikacijske vještine, vještine suočavanja sa stresom te emocionalne kompetentnosti. Njihov razvoj koristit će Vam u poslovnom, ali i svakodnevnom životu.

4. razne sportske i umjetničke aktivnosti

Ne nudimo samo edukacije i učenje. Za Vas ćemo organizirati i različite radionice, susrete, druženja i izlete koji će služiti upoznavanju novih ljudi, stjecanju novih kontakata i iskustava.