Održana početna konferencija projekta

U četvrtak 16. prosinca 2021. u prostorijama udruge Amigdala – Centar za psihološku pomoć održana je početna konferencija povodom predstavljanja projekta „Nove mogućnosti za tebe!“, kao i aktivnosti koje će biti obuhvaćene i provedene u sklopu projekta. 

Projekt je predstavila Sanja Vuletin, predsjednica udruge Amigdala – Centar za psihološku pomoć zajedno s predstavnikom partnera, predsjednikom Hrvatskog društva inženjera geotehnike Nenadom Petrovićem.

Na konferenciji su predstavljeni ciljevi projekta, najznačajnije aktivnosti obuhvaćene projektom, doprinos i očekivani rezultati.

Projekt „Nove mogućnosti za tebe!“ (UP.01.2.0.04.0029) provodi se u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Pronađi me!” – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu. Projektom će se obrazovati ciljana skupina od 20 mladih neaktivnih NEET osoba iz Grada Zagreba. Trajanje projekta je 24 mjeseca, od 6. srpnja 2021. do 6. srpnja 2023. Ukupna vrijednost projekta je 1.999.200,00 kn, a u potpunosti je financiran sredstvima Europske unije.